MIROSLAV KRIŽANOVIĆ - MIČA

25 godina, 180 cm, 82 kg mišića, desna noga, oženjen, otac jedne bebe. Igra poziciju odma do Ive u obrani. Doveden u klub iz Bosne još prije deset godina. Miran, tih i povućen igrač, nikada nije dobio niti žuti karton, a kamoli crveni. Poštiva sučeve odluke bez pogovora, nikada nije niti faulirao protivničkog igraća. Dobro bi mu došlo malo više agresivnosti. Ukoliko želite ovog igraća u svome klubu, morat ćete izdvojiti 1000 kn u korist blagajne MNK Rudina.

JOSIP STEGIĆ - STIĆ

Dragulj iz podgarme, diplomirani ekonomist, najjači sipolovac sela. Na utakmice odlazi u sandolini, kreator igre, svud po terenu, i u napadu i u obrani. 24 godine, neoženjen. Nije na prodaju. Igra momčadi uvelike ovisi o njegovoj raspoloženosti. Lijeva noga i glava.

IVAN FANTOV - IVO

Prvi golman i predsjednik kluba. Lud, nenormalan, visok 2 metra i više. Baca loptu 550 metara u dalj. Uvelike zaslužan za visokopozicionirano mjesto na tablici. Brani sve moguće i nemoguće. Inaće se iz hobija bavi vatrogastvom. Također nije na prodaju.

DOMAGOJ BARIĆ - DOMO

Miran, tih i povućen dečko, nabildan. Neškrt, dijeli lopte šakom i kapom u svakoj situaciji. Lijeva noga, napadać i golgeter. Najbolji strijelac murterske lige već godinama. Smiren, nikad nervozan, nikada od njega nećete ćuti neku lošu opasku na račun vaše igre. U slobodno vrijeme svira saksofon, klavir, te se bavi astronomijom. Svaka majka bi ga poželjela za zeta. ukoliko ima zainteresiranih dali bi ga na posudbu također za 1000 kn.

ZVONIMIR ČORKALO - ČOK

Dijete s Ivinja. Još kao dijete je šutirao kamenje te tako slučajno otkrio talent za nogomet. Obrambeni igrać, odgovoran. Desna noga, glava. U najboljim godinama, nažalost nije na prodaju.

EMANUEL KASALO - EMI

Od milja Emilian za prijatelje, neizostavni član kluba. Obrambeni igrač, staložen, ali sklon ljubavnim aferama, tako da atmosfera u klubu uvelike ovisi o njegovim ljubavnim uspjesima.

PETAR PETRANIĆ - PERE

Prije nekoliko godina došao na probu iz Hajduka, te tu stekao mnoštvo prijatelja, djevojku i nastavio karijeru u Rudini. Nekoliko godina zaredom proglašavan sportašom godine. Obe noge, glava, dribling, šut. Nije na prodaju.

MARKO BARIN TURICA - TURKY

Odnedavno zaposlenik u banci, od milja nazvan kamatar. Također obrambeni igrač, najopasnija špica. Stabilan i čvrst na nogama tako da ga je gotovo nemoguće srušiti. U ekipu došao nakon raspada kluba Tisno i utvrdio svoje mjesto u Rudini.

JAKOV ĆUZELA PAPATA

Tajnik kluba, trenutno u najboljim godinama. Trenutno igra poziciju na klupi i nada se da će njegovo vrijeme tek doći. Ukoliko ima zainteresiranih za ovog rasnog igrača, dali bi ga na posudbu besplatno.

KREŠIMIR BERAK - KREŠO

Zovu ga još i Tajson, lijeva noga, glava. Zvijezda u usponu. Dribler, golgeter. Također miran, tih i smiren igrač. Čelićnih živaca.

KRSTE LUČIĆ - ĐULO

Još jedan mladi grač, iznikao iz redova Socijale. Možda najpreciznija lijeva noga u klubu, tako da njegovo vrijeme tek dolazi.

ELVIS BOGDANOVIĆ - ELJVIR

Izgledom i stilom najbliži mesiju. Profinjenog riječnika, nikad suca nije poslao u 3PM. Niti jedan žuti karton u karijeri. Dribler u duši. Inače najjači šut ekipe, preko 200 km/h.

MATEJ STEGIĆ

Još jedan Australac. Drugi golman momčadi, perspektivan, nevjerovatnih reflekasa. Mijenja Ivu kad god dotični pretjera u pripremama večer prije. U budučnosti računamo na njega i njegove obrane.

MATHEW ŠPADINA - MATE AUSTRALAC

Tek pridošli igrač iz Australije. Još ne prića hrvatski tako da ima probleme u komunikaciji s ostatkom momčadi. Trenutno je na brzom tečaju jezika kod Lordana i Jimmya. Svestran igrač, nevjerovatno brz. Na prvom nastupu za klub smo ga pitali koju poziciju inaće igra, na što on odgovara - mozak ekipe. Eto nadamo se će svojim izvarednim nastupima i odličnim igrama, kojih je sve to više, i izboriti mjesto mozga momčadi. Naprid Mate.

ANDRIJA BERAK - HENBRANG

O ovome igraču se uvelike pričalo otkako je stupio na naš kontinent. Došljak iz Australije, djetinjstvo proveo po australskim pustinjama trčajući za emuima. Norveško-kanadskih korijena, trenutno na školovanju po Splitu i Zagrebu, ali igrač na kojeg računamo. Obje noge, i ruke, plus glava, ukratko svestran igrač.

ANTE LUČIĆ - RUSO

Nekadašnji vođa i organizator igre, stup obrane. Danas na školovanju u Rijeci gdje vodi momčad fakulteta i naravno osvaja sve što postoji. Po završetku školovanja dobrodošao nazad među redove kluba.

FILIP BILIĆ - FIĆO

Fićo ćista špica, king of cubes, najjači tricaš u vili, prvi reket ping ponga sela. Neizostavan ćlan ekipe za uskršnji triatlon u Murteru, na kojem smo ukupni pobjednici otkad je god turnira (basket, nogomet, ping pong). Staložen, promišljen, psihički stabilan tako da ga je nemoguće izbaciti iz takta. Ukratko nezamjenjiv.

STIPE OLIVARI - CRNI

Blagajnik kluba, ujedno i šef kafića "Crni" koji je službeno sjedište kluba. Zbog ozljede koljena prestao s intezivnim treninzima, međutim uvijek prisutan i potpora na svim nastupima kluba.

MARKO LUČIĆ - CUBI

Za klub nastupa samo povremeno, budući da je poslan na školovanje u Split. Igra u špici napada i nerijetko trese protivničku mrežu. Njeguje svoj poseban i prepoznatljiv stil igre, tako da suigraće nerijetko od srca nasmije svojim minijaturama. Izdvojili bi njegov poznati štop lopte s prednjim gornjim zubima, koji nigdje na svijetu nećete vidjeti.